Kandidaten

Geachte kandidaat en leverancier.

Fijn dat u zich bij Flexpertise registreert. Vult u het inschrijfformulier volledig in.

Inschrijven bij Flexpertise verhoogt uw kansen op een baan of nieuwe opdracht enorm. Wij houden van persoonlijk contact. In goed overleg bepalen wat de beste route naar succes kan zijn. Die is niet voor iedereen gelijk, daarom juist vinden wij het zo belangrijk om samen tot gewenst resultaat te komen.

Bent u ZZPer en zoekt een nieuwe opdracht?

Dan is Flexpertise voor u dé plek waar u opdrachten aantreft van tijdelijke aart. Flexpertise biedt u de mogelijkheid meerdere deeltijd opdrachten te verwerven, gelijktijdig, zodat u uw tijd goed kunt verdelen en uw opdracht continuïteit kunt bewaken. Én tevens kunt u aan de meer dan één klant voorwaarden voldoen, zonder extra belasting risico’s.  Flexpertise is bekent met de meeste vormen van ZZP aanbieders en voorziet ook in alternatieve routes als de opdrachtgever onder druk van de komende wet DBA de normale ZZP route niet mag toepassen. Registreer nu!

Bent u werkzoekend en wilt graag weer aan de slag?

Voorsprong met Flexpertise
Voorsprong met Flexpertise

Dan is Flexpertise zeker voor u de plaats om te registreren. U moet snel weer aan de slag zodat uw kennis en ervaring bruikbaar en inzetbaar blijft. Wij werken aan uw voorsprong.  Registreer nu!

Bent u werkgever en leverancier?

Heeft u periodiek medewerkers beschikbaar voor tijdelijke inzet? Meldt u dan aan en registreer uw kandidaten en hun beschikbaarheid voor Flexpertise. Registreer nu!

Onze actuele aanvragen en vacatures vind u op ons FlexBoard.

Wilt u meer weten over de werkwijze van Flexpertise? Neemt u dan contact met ons op.