Van WBP naar AVG

Wie wil dat nou niet?

Informatie beveiligingsregeltjes met betrekking tot persoonsinformatie. 25 mei 2018 is het zo ver. Dan gaat nieuwe wetgeving gelden en zijn we in staat om daar Europees op in te spelen. Europees, met als oogmerk dat we in Europe dezelfde regels gaan hanteren. Leuker kunnen we het niet maken.

Wat betekend dit allemaal?

In ieder geval dat in onze wereld een macht aan wijzigingen, aanpassingen, opnieuw beginnen enzovoorts eraan komt. De vraag naar kennis omtrent dit onderwerp zal flink toenemen, met name voor die mensen die als Projectmanager, Projectleider, Programmamanager, Architect, Ontwerper, Ontwikkelaar, Analist, Risk-, ISMS,  Acces management, Data- en Compliance specialist enzovoort, mogen optreden, weten waar het om draait. In de ICT in de regel niet bijzonder, want het ICT landschap migreert jaarlijks binnen de meeste lagen naar nieuw, beter, sneller of efficiënter. En nu ook weer de inhoud, de content, de systemen, met als basis, informatiebeveiliging.

Waarom dit kleine artikeltje?

Omdat wij onze professionals graag een zetje in de rug geven, in dit geval het signaal om je in te lezen in de materie. Want als het zover is, dan willen we actief onze skills en expertise in mogen zetten om dit moois allemaal een plekje te geven. Succes!

Heeft u vragen?

Laat het weten en samen blijven we dan goed geïnformeerd én voorbereid op onze toekomstige successen.

 

Oh ja! AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming en WPB staat voor Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Hier leest u er meer over.

 

Flexpertise heeft ook e.e.a. voorbereid.

Bekijk hiervoor onze Privacy Verklaring.